2019. január 16., szerda, Gusztáv napja

Címke: honvéd

98 cikk 1/10 oldal

A Honvéd felnőttcsapata is birtokba vette a klub új bázisát

A januári alapozást már a klub új, novemberben átadott bázisán kezdte meg a Budapest Honvéd labdarúgócsapata – kedden az NB I-ben 18 fordulót követően negyedik együttes két meghatározó játékosa, Gazdag Dániel és Nagy Gergő mutatta be az újságíróknak a 4,2 milliárd forintos állami beruházás keretében épített Magyar Futball Akadémia Utánpótlásközpontot.

A szabadságharc tanúi

A Honvéd album nem forrásértékű történeti munka, nem jelentett áttörést a szabadságharc eseményeinek feldolgozásában, ilyesmire a kiegyezés előtt gondolni sem lehetett.

Menjen, ha az ötezer euró kevés

A Nemzeti Sport figyelt fel arra a jelenségre, hogy a Budapest Honvéd 2016–2017-es labdarúgó-bajnokcsapatában pályára lépett harminc játékosából mára már csak heten maradtak a klubnál.

Baráth Botond távozik a Honvédtól

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata bejelentette, a válogatott hátvéd Baráth Botond nem hosszabbítja meg december 31-én lejáró szerződését, hanem külföldre szerződik.

Sima fehérvári siker a dobogósok csatájában

A második helyen álló MOL Vidi magabiztosan, 2-0-ra nyert a harmadik Budapest Honvéd ellen Székesfehérváron, a MOL Aréna Sóstóban, a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának záró mérkőzésén.

Otthon Bozsikék utódainak

Orbán Viktor miniszterelnök és George F. Hemingway klubtulajdonos csütörtökön átadta a Budapest Honvéd Magyar Futball Akadémiájának új utánpótlásközpontját.

Milák Kristóf tiszta lapot nyitott

Milák immár honvédosként hét számot vállalt: a 100, 200 és 400 méter gyorsot, a 100 és 200 méter pillangót, valamint az 50 és a 100 méter hátat.

Szorította Hidit a spanyolcsizma

em tudni, mire vitte volna a Real Oviedónál, csak az a biztos, hogy lábtörést szenvedett, s idén augusztusban felbontották a szerződését.

Gáláztak az NB I-es óriások

Nem született meglepetés a labdarúgó Magyar Kupa legjobb 64 csapata közé jutásért vívott meccseken, amikor már az élvonalbeli együttesek is bekapcsolódtak a küzdelembe.
98 cikk 1/10 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.