2018. november 17., szombat, Hortenzia, Gergő napja

Címke: holland

16 cikk 1/2 oldal

Holland embercsempészt fogtak el Röszkén

Tizenöt iraki határsértőt próbált Magyarországra juttatni gépjárműve rakterében egy holland férfi szombaton Röszkénél, a sofőr ellen embercsempészés bűntette miatt indult eljárás – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Egy kávé a Liljakatúnban

Jönnek-mennek az emberek Európában. Hazánk is célország. Van, akit a nyugodt környezet, a lenyűgöző természet hoz ide, mások hatalmas bizniszt látnak Magyarországban.

Elraboltak két holland újságírót

Két holland újságírót elraboltak a Nemzeti Felszabadítási Hadsereg (ELN) nevű baloldali kolumbiai gerillaszervezet fegyveresei – jelentette a helyi média hétfőn a hatóságokra hivatkozva.

Szakértő: nem tudható, milyen következményei lesznek a holland népszavazásnak

A Budapesti Corvinus Egyetem docense szerint nem tudható pontosan, milyen következményei lesznek annak a holland népszavazásnak, amelyen jelentős fölénnyel győztek az Európai Unió és Ukrajna közötti társulási szerződés ratifikálásának ellenzői a csütörtökön közzétett, véglegesnek tekinthető eredmények szerint.

Abbingh, a jószolgálati követ

Egy klasszis holland kézilabdázó, a világbajnoki ezüstérmes Lois Abbingh a ksizsolnai templom megmentésének jószolgálati nagykövete.
16 cikk 1/2 oldal