2018. október 19., péntek, Nándor napja

Címke: Hadházy Ákos

151 cikk 1/16 oldal

Spiclihálózat a Jobbikban

„Az biztos, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalommal soha többé semmilyen szerepet nem fogok vállalni” – mondta Szabó Balázs volt jobbikos, szekszárdi képviselő.

Egy mozgalmas párt

Kabarészerzőket megszégyenítő, ami az LMP-nél megy. Valaki minap azt írta: a Kétfarkú Kutya párt lehúzhatja a rolót, sehol sincsenek Szél Berniékhez képest. Stimmel.

Karizma

Képernyő, mikrofon és fényképes újságcikkek nélkül ugyanis el sem tudná képzelni mindennapjait Hadházy Ákos. Számára olyan a vaku, mint borjúnak a csecs.

Angard: Csődbiztosok versenye zajlott az MSZP-ben

Mesterházy, Botka, Molnár Gyula. Pár név azok közül, akik az utóbbi években ajtókilincsként adták át egymásnak a Magyar Szocialista Párt elnöki pozícióját. Az MSZP múlt hétvégi tisztújításán Kunhalmi visszalépésével, legyőzve Mesterházyt, a szocialisták frakcióvezetőjét, Tóth Bertalant választották a párt élére. Az ECHO TV Angard című műsorának meghívott vendégei arról vitáztak, mindez hozhat-e új lendületet és működő irányt, vagy a teljes megsemmisülés vár a szocialistákra?

Zárójelenet

Erre a hétre is jutott Hadházy-attrakció. Az LMP-s politikus szerdán bejelentette: kilép a pártból, mert ott „zavarbaejtően jó a hangulat".

Hadházy Ákos kilép az LMP-ből

A fegyelmi eljárás alatt álló ellenzéki politikus ugyanakkor országgyűlési képviselői mandátumának megtartásáról nyilatkozott.

Megélhetési esküdöző

Végre egy tökös ellenzéki politikus, aki „érdemben” (értsd: az aranyat érő mentelmi jogra fittyet hányva) bemutat a kormánynak!
151 cikk 1/16 oldal