2018. november 19., hétfő, Erzsébet napja

Címke: gyurcsány

450 cikk 1/45 oldal

A DK és a Párbeszéd is összefogna Sneiderékkel

Akárcsak az áprilisi országgyűlési választások előtt, Gyurcsány Ferenc újra felvetette a Jobbikkal való együttműködés lehetőségét, ezúttal az önkormányzati voksolással kapcsolatban.

Gyurcsány magyargyűlölete

Gyurcsány Ferenc 2004 óta rendíthetetlenül és folyamatosan számít azokra a választópolgárokra, akik az ominózus december 5-i népszavazáson nemmel szavaztak a külhoniak magyar állampolgárságára.

Vekerdy is támogatta Gyurcsányék ördögi tervét

A genderideológia hazai terjesztésének vezetését maga Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége vállalta magára. 2009-ben egy szervezetet is létrehoztak a genderpropaganda népszerűsítésére.

Magyar európaiak

Magyarországon a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció bevallottan, a többi ellenzéki párt beletörődötten az Európai Egyesült Államok birodalmi gondolatának az elkötelezettje.

Csürhésedő ellenzék

Az idei október 23.-i történések egyik tanulsága, hogy rá kellett ébredni: az ellenzékinek nevezett, egyre színvonaltalanabb kompániák nemcsak ünnepelni nem képesek, hanem tüntetni sem.

Szörnyek

A következő években többször fölvetődött a gondolat: el kellene eltávolítani a Vaskefét – de csak a Gyurcsány-hordát sikerült.

Fizettek, majd pert indítottak Gyurcsányék

A kerületi ügyészség helyt adott a jegybank panaszának és a Budapesti Rendőr-főkapitányság feljelentést elutasító határozatát hatályon kívül helyezte.
450 cikk 1/45 oldal