2019. január 22., kedd, Vince, Artúr napja

Címke: gyurcsány

473 cikk 1/48 oldal

Mit akart Portik Tamás Gyurcsánytól?

Portik Tamás egykori Energol-vezér Gyárfás Tamáson keresztül szeretett volna kapcsolatba lépni több vezető politikussal, köztük Gyurcsány Ferenccel – tudta meg a Magyar Idők.

Volner János: a Mi Hazánk nem fog össze balliberális pártokkal

A Mi Hazánk Mozgalom forgalomlassító demonstrációt tart január 22-én nyolc helyszínen, gumiipari létesítmények előtt, a gumiipari dolgozók követeléseinek támogatása érdekében – jelentette be az ellenzéki párt politikusa, Volner János csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.

Sikertelennek bizonyult az ellenzéki egyeztetés

Hiába tettek közös fogadalmat a parlament lépcsőjénél, Tóth Bertalan pedig hiába javasolta, hogy az ellenzék egy listán induljon az EP-választáson, egyre fogy a lelkesedés.

Egyre közelít egymáshoz a Jobbik és a DK

A Jobbiktól a DK-ig terjedő összellenzéki egyeztetés előtt szocialista elnökségi forrásaink elmondták: jelenleg a közös kampányüzenetek kialakítása az elsődleges cél.

Szétszakadhat az Európai Unió

A következő fél évben, a májusi európai parlamenti választásokig legalábbis az ellenzéknek nevezett katyvasz teljes összefogása várható.

Gyurcsány Ferencékkel szövetkezett a Jobbik

Az Országház lépcsőjén, közösen tettek fogadalmat a kormánnyal szembeni ellenállásra a Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd, a Momentum politikusai, illetve független képviselők.

Eddig és ne tovább!

Ha nem lenne demokrácia, akkor nem tehettek volna homályos célok és kétes támogatottság nevében semmiféle fogadalmat, hiszen betiltva ülnének valamelyik börtönben politikai fogolyként.
473 cikk 1/48 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.