2018. november 19., hétfő, Erzsébet napja

Címke: Guller Zoltán

64 cikk 1/7 oldal

Öt pályázatból alakul ki az országmárka

A széles körű társadalmi egyeztetés után a szakmai zsűri őszig kiválasztja Magyarország következő években használatos, egységes turisztikai logóját és a hozzá kapcsolódó szlogent.

Fesztivállal búcsúzunk az elnökségtől

Szombaton egész napos, ingyenes családi programokkal és koncertekkel várják a látogatókat V4 évadzáró ünnepen a Várkert Bazár és a Művészetek Palotája.

Erősödik a belföldi vendégforgalom

A húsvéthatás okozta a külföldi vendégéjszakák számának stagnálását áprilisban, a turizmus minden más mutatója továbbra is emelkedik.

Indul az új fővárosi imázskampány

Innen üzenjük Prágának és Bécsnek, hogy elindultunk, és az a célunk, hogy egy sportszerű versenyben megelőzzük őket – jelentette ki tegnap a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

Markáns a turizmus tavaszi bővülése

Szédületes a turizmus márciusi növekedése, amikor mind a belföldi, mind a külföldi vendégéjszakák száma két számjegyű bővülést produkált.

Helló, nyár! – kezdődik a kampány

A kampányban bemutatkoznak egy-egy térség rejtett kincsei, kulturális attrak­ciói, az elérhető élménykínálat, illetve az aktív kikapcsolódási lehetőségek.

Szobatükör: fehéredik a szálláspiac hazánkban

Az első körben tesztüzemben működő rendszer hatására csökkennek a vállalkozások adminisztrációs terhei, miközben a fejlesztés az ágazat fehérítéséhez is hozzájárul. 
64 cikk 1/7 oldal