2018. december 12., szerda, Gabriella napja

Címke: gender

46 cikk 1/5 oldal

Mi leszek, ha nagy leszek?

Aki nem tudná, a gender arra figyelmeztet, hogy a lányokat fiús, a fiúkat pedig lányos nevelésben kell részesíteni, hogy felnőttként maguk dönthessék el, melyik nemet választják.

Vekerdy is támogatta Gyurcsányék ördögi tervét

A genderideológia hazai terjesztésének vezetését maga Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége vállalta magára. 2009-ben egy szervezetet is létrehoztak a genderpropaganda népszerűsítésére.

Tudománynak álcázott politika

A mindennapokban is egyre többet találkozunk azzal a jelenséggel, amikor valamilyen politikai cél képviselői a tudomány, a tudományosság álcája mögé bújnak és onnan bombáznak bennünket.

Köldök nélkül

A bevándorlás kérdésére adott válasz minden korábbinál húsba vágóbban mutatta meg, hogy két, gyökeresen eltérő világnézet szerint alakulhat a jövő.

A kereszténység szellemi talapzat

Európa attól Európa, hogy keresztény alapokra támaszkodik, Magyarország pedig attól nemzeti állam, hogy nemzeti kultúrája a kereszténység értékein alapul – mondta Kövér László.

Keménymag: A gender-téma túl van tolva

A Keménymagban is felmerült a kérdés, szükség van-e genderszakra. A műsor propagandistái, Apáti Bence, Ambrózy Áron, Jeszenszky Zsolt és Megadja Gábor többek közt erre keresték a választ.
46 cikk 1/5 oldal