2018. október 22., hétfő, Előd napja

Címke: gender

43 cikk 1/5 oldal

Tudománynak álcázott politika

A mindennapokban is egyre többet találkozunk azzal a jelenséggel, amikor valamilyen politikai cél képviselői a tudomány, a tudományosság álcája mögé bújnak és onnan bombáznak bennünket.

Köldök nélkül

A bevándorlás kérdésére adott válasz minden korábbinál húsba vágóbban mutatta meg, hogy két, gyökeresen eltérő világnézet szerint alakulhat a jövő.

A kereszténység szellemi talapzat

Európa attól Európa, hogy keresztény alapokra támaszkodik, Magyarország pedig attól nemzeti állam, hogy nemzeti kultúrája a kereszténység értékein alapul – mondta Kövér László.

Keménymag: A gender-téma túl van tolva

A Keménymagban is felmerült a kérdés, szükség van-e genderszakra. A műsor propagandistái, Apáti Bence, Ambrózy Áron, Jeszenszky Zsolt és Megadja Gábor többek közt erre keresték a választ.

A gender tudománytalan barbárság

Még nincs hivatalos döntés róla, mindenesetre felmerült az úgynevezett gender szakok állami finanszírozásának megszüntetése és az állami egyetemeken zajló képzések kivezetése.

Még mindig gender

Már maga Szél Bernadett LMP-ideológus is felemelte szavát az egyetemi gender szak megszüntetése ellen, ugyanis kijelentette, az Alkotmánybírósághoz fordul.

Még nincs döntés a gender szakról

Bár a balliberális média már eltemette a gender szakot hazánkban, információnk szerint még nem született kormánydöntés az ügyben.
43 cikk 1/5 oldal