2018. november 12., hétfő, Jónás, Renátó napja

Címke: GDP-növekedés

14 cikk 1/2 oldal

Napokon belül érkezik az ígért nyugdíjprémium

Tállai András államtitkár a részletekről szólva arról beszélt, hogy a nyugdíjprémium kifizetését a magyar gazdaság egészen kiváló teljesítménye tette most lehetővé.

Equilor: idén lendületesen folytatódik a GDP növekedése

Az Equilor Befektetési Zrt. elemzői szerint idén folytatódik a magyar gazdaság lendületes növekedése, de jövőre lassulhat a gazdaság dinamikája, idén 4,2 százalékkal, jövőre 3,3 százalékkal emelkedhet a GDP – mondta Holecz Noémi, a társaság vezető elemzője szerdán Budapesten.

Magyarország építkezik

A világboldogság-jelentés (World Happiness Report) 2017-es jelentése szerint a hagyományosan pesszimista magyarság a nemzetek rangsorában öt év alatt harmincnégy helyet lépett előre.

Fazekas: erősödik a magyar mezőgazdaság

A teljesítmény elismerését az is mutatja, hogy az idén a berlini Zöld Héten (Grüne Woche) Magyarország lesz az esemény partnerországa, díszvendége.

EB-alelnök: a bizottság nyitott az egyeztetések folytatására

Az Európai Bizottság nyitott a szabadkereskedelmi tárgyalások (TTIP) folytatására az Egyesült Államokkal, és reméli, hogy sikeresen lezárják azt – mondta Valdis Dombrovskis, az Európai Bizottság alelnöke, euróért és szociális párbeszédért felelős biztosa pénteken, a Budapesti Corvinus Egyetemen tartott előadása során.
14 cikk 1/2 oldal