2018. október 17., szerda, Hedvig napja

Címke: Gaudi-Nagy Tamás

21 cikk 1/3 oldal

Egyezség a meghurcolt gárdisták ügyében

Egyezség született a súlyos kartörést szenvedett gárdista ügyében; a per a Bajnai-kormány idején történt Erzsébet téri gárdistatüntetés erőszakos rendőri feloszlatása miatt indult.

Három részre szakadt a radikális jobboldal

Van egy réteg, akik most szakadtak ki, vannak, akik már hamarabb vadhajtássá váltak, és vannak, akik soha nem voltak jobbikosok, de hisznek a nemzeti egységben – mondta Gaudi-Nagy Tamás.

Kártérítés az áldozatoknak

Gaudi-Nagy Tamás szerint bírói elfogultságnak köszönhető, hogy a Kossuth téri rendőrattak két áldozatának, Fáber Károlynak és Dukán Dánielnek az ügye még nem rendeződött.

Gaudi-Nagy Tamás: a Jobbik egy parazitává vált

Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik egykori országgyűlési képviselője az ECHO TV Napi aktuális című műsorában kifejtette, nem lát esélyt arra, hogy az egykor szebb jövőre hivatott Jobbik egyben maradjon.

A Jobbiknak meg kell tisztulnia

A vereséget szenvedett Jobbikról Gaudi-Nagy Tamás azt mondta, a párt áruló vezetése a tönkrevert nemzetellenes ellenzéki koalíció csatlósává tette a Jobbikot.

Megszületett a Jobbik őszödi beszéde

Mirkóczki Ádám azon mondata, miszerint „az a retorika, ami 2010 előtt ment, az volt a nem igaz”, azt is jelentheti, hogy Mirkóczki és néhány társa korábban hazudott.
21 cikk 1/3 oldal