2018. november 17., szombat, Hortenzia, Gergő napja

Címke: fricz tamás

26 cikk 1/3 oldal

A határkerítést helyeslem

Annak ellenére, hogy Fricz Tamás írása komoly tárgybeli tévedéseket tartalmaz, a cikk helyesen írja le az Orbán-kormány külpolitikájának lényegét, amit Fricz Tamás támogat, én pedig nem.

Egy új korszak domináns kultúrája

Magyarországon korszakváltás megy végbe, és az itt és most háttérbe szoruló ellenzéki, balliberális csoportok ezt borzasztóan nehezen és kínlódva élik is meg.

Új társadalmi korszak előtt az ország

A történelmi példák mutatják, hogy azok az országok tudtak sikeresek lenni, ahol határozott értékrend mellett, egységes irányítás valósult meg hosszabb időszakon keresztül.

A nagy liberális varázstalanítás

A globális liberális elit és annak kiszolgálói azokat az országokat támadják meg és kritizálják, amelyek szívósan védik nemzetállami szuverenitásukat.

A szovjet csapatkivonás kulisszatitkai

Mohács óta csak kivételesen adatott meg a nemzetnek az idegen hatalomtól való függetlenség, az ország szabadsága. 27 évvel ezelőtt, 1991. június 19-én az utolsó szovjet katona is elhagyta hazánkat.

Ilyen az SZDSZ-es szellemiség

Az SZDSZ számára minden, ami jobboldali, ami konzervatív az ördögtől való volt, s arra jutottak, hogy a posztkommunista MSZP számukra egy sokkal inkább elfogadható politikai képződmény.

Fricz Tamás: lehúzták a Fideszes jelöltet a szavazólapról

Budapest 11-es számú választókerületében voltunk szavazni a családommal - ez Újpest -, feleségem vette észre, hogy az egyéni jelölteknél ki van húzva a Fidesz-KDNP-es jelölt neve - írja a politológus.

Demszky Gábor tragikomédiája

2010-től a volt város vezető korrupciós botrányaitól hangos a Városháza, mégsem történt vele szemben azóta sem érdemi elszámoltatás.
26 cikk 1/3 oldal