2018. november 15., csütörtök, Albert, Lipót napja

Címke: forgatókönyv

17 cikk 1/2 oldal

Pattantyúsok és tüzérek

Csak szólok: hatalmas botrány lesz abból, ha – ahogyan beszélik – Hegedűs Bálint forgatókönyve alapján készül majd a nagy garral beharangozott Hunyadi-film.

Nagy-Albánia a balkáni forgatókönyvek között

Az utóbbi időben mind több a találgatás, számos spekuláció kering arról, hogy Belgrád és Pristina között olyan megállapodás születhet, amely a határok módosítását (is) jelentené.

Szakértő: nem egyértelmű a Brexit forgatókönyve

Továbbra sem egyértelmű, milyen forgatókönyv alapján lép ki az Európai Unióból Nagy-Britannia – közölte Pócza István, a Századvég vezető kutatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

Stanley Kubrick elveszett forgatókönyve került elő 60 év után

Hatvan év után került elő Stanley Kubrick egy elveszett forgatókönyve: a Burning Secret címet viselő szkript, amelynek a rendező társ-forgatókönyvírója volt, szinte forgatásra kész – számolt be róla a The Guardian vasárnap.

Trump és Kim harmadszor írja át a forgatókönyvet

Az amerikai elnök az „ellenségeskedő” észak-koreai vezetést okolva csütörtökön lemondta a csúcsértekezletet, amelynek legfontosabb témája az észak-koreai nukleáris program felszámolása lett volna.

Kihirdették a Filmalap Inkubátor Programjának idei nyerteseit

Grosan Cristina és Reiner-Micsinyei Nóra A legjobb dolgokon bőgni kell, Kis Hajni Külön falka, Lőrincz Nándor és Nagy Bálint Garázsmenet, Oláh Judit A tábor és Szirmai Márton Hol rontottam el? című filmterve kap gyártási támogatást a Filmalap Inkubátor Programjának keretében. A pályakezdő filmeseket segítő pályázat idei eredményeit szerdán hirdették ki Budapesten.

Több mint egymillió állás szűnhet meg az EU-ben a Brexit megállapodás hiányában

Brüsszel, 2017., október 23., hétfő (MTI) – Nagyjából 1,2 millió munkahely szűnhet meg az Európai Unióban, ha nem sikerül megállapodni az Egyesült Királysággal a rendezett kiválás feltételeiről – figyelmeztetett Kris Peeters belga gazdasági miniszter a helyi sajtó hétfői beszámolói szerint.

Tíz alkotás került a filmalap inkubátor programjának döntőjébe

Rekordszámú, 71 beérkezett pályázatból választották ki a Magyar Nemzeti Filmalap Inkubátor Programjának mentorai a 10 továbbjutót, akik hamarosan megkezdik a közös munkát a filmalap forgatókönyv-fejlesztő csapatával – közölte a szervezet az MTI-vel kedden.
17 cikk 1/2 oldal