2018. november 12., hétfő, Jónás, Renátó napja

Címke: főpolgármester

71 cikk 1/8 oldal

Halogatják a szocialisták az előválasztást

Kitart a főpolgármesterjelölt-előválasztás mellett az MSZP, ám a lebonyolítás részletei homályosak. Csak annyi biztos, hogy idén biztosan nem rendezik meg az eljárást.

Tarlós István nélkül nem megy

Ma nincs olyan ellenzéki a porondon, akitől remélni lehetne, hogy képes egy budapesti főpolgármesteri kampányban felépíteni magát.

Városvízió

Szabad Budapestet, most! címmel úgynevezett „városvíziót” szerkesztett nemrég Horváth Csaba és „szakértőkből” álló csapata.

Lépéshátrányban az ellenzéki pártok

A baloldal egyelőre keresi a megfelelő személyt a főpolgármester-jelöltségre, miközben a kormánypártok Tarlós Istvánnal megállapodva lezárták a kérdést, és nyugodtan készülhetnek a megméretésre.

Csak Tarlós

A kompromisszum művészetét nem ismeri se az ellenzék, se Puzsér Róbert, akiről kiderült, hogy nem egy újabb médiahack, hogy elindulna a főpolgármester-választáson.

Tarlós Istvánnak nincs reális kihívója

Tarlós István a korábban rendbe tette a főváros költségvetését és kihúzta Budapestet az adósságcsapdából – mondta Simon János politológus.

Tarlós István újra főpolgármester lehet

Orbán Viktor miniszterelnök felkérésére Tarlós István szerdán bejelentette, hogy a következő, 2019. őszi önkormányzati választáson ismét elindul a főpolgármesteri tisztségért.
71 cikk 1/8 oldal