2019. január 17., csütörtök, Antal, Antónia napja

Címke: főpolgármester

81 cikk 1/9 oldal

Karácsony leállítaná a Liget-projektet

Főpolgármesterré választása esetén kezdeményezni fogja a Liget-projekt leállítását – mondta Karácsony Gergely, a baloldali előválasztás párbeszédes aspiránsa az M1 aktuális csatornán.

Tarlós István: Blöff az előválasztás

A főpolgármester szerint szégyen az ellenzéki pártokra, különösen az MSZP-re nézve, hogy 8-10 év alatt nem tudtak felépíteni egy olyan saját politikust, akiben megbíznának.

Budapest több önállóságot kapott

Budapest főpolgármestere a Magyar Időknek adott interjúban a baloldal főpolgármester-castingját, az előválasztási hercehurcát nevetségesnek nevezte.

Horváth Csaba nem értett meg semmit a főpolgármester nyilatkozatából

A Főpolgármesteri Hivatal szerint Horváth Csaba, az MSZP fővárosi képviselője nem értett meg semmit a főpolgármester szombati nyilatkozatából; Tarlós István addig végzi ezt a munkát, amíg a kormány és a főváros közötti megállapodást betartják

Ellenzéki előválasztási komédia

A jelek szerint kezdenek rádöbbenni az ellenzéki pártok, hogy jövőre két választás is lesz, ennek megfelelően megkezdődött a már jól ismert casting és osztozkodás a balliberális oldalon.
81 cikk 1/9 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.