2019. január 23., szerda, Zelma, Rajmund napja

Címke: film

390 cikk 1/39 oldal

Az alvilág fő ellensége

Vidocq történetét többször feldolgozták, több-kevesebb sikerrel. Jean-Francois Richet Párizs császára című, A három testőr hangulatát idéző filmje gyönyörű történet, sok veszteséggel.

Pozsgai Zsolt filmje fődíjas lett Kolkatában

Pozsgai Zsolt mozija, a Megszállottak kapta a legjobb filmnek járó fődíjat az indiai kolkatai nemzetközi filmfesztiválon (Calcutta International Kult Film Festival).

Küldetés

Eljött a nyolcvanéves Bajnok is, ott ült csendben közöttünk. Kicsit úgy, mint aki abban reménykedik, talán nem veszi észre senki – ő is a célba ért fiatal Balczót nézte.

Andy Vajnára emlékezik a közmédia ma este

A Szabadság, szerelem című filmmel emlékezik meg az életének 75. évében elhunyt Andy Vajna producer életművéről és munkásságáról a Duna Televízió ma 21 órától.

Elhunyt Andy Vajna

Életének 75. évében, hosszú betegség után, budapesti otthonában elhunyt a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos.

Két magyar alkotás a Berlinale rövidfilmes versenyében

Két magyar alkotás, Buda Flóra Anna Entropia és Tóth Luca Lidérc úr című filmje is szerepelni fog a 2019-es Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale) rövidfilmes programjában – közölte a Magyar Nemzeti Filmalap az MTI-vel hétfőn.

Az Életrevalók amerikai változata legyőzte az Aquamant

Az Életrevalók alapján készült amerikai film, a The Upside 19,5 millió dolláros (5,4 milliárd forint) jegyárbevételével legyőzte az Aquamant, a tengeri szuperhősről szóló filmet az észak-amerikai mozis hétvégén – írta iparági becslésekre hivatkozva a Variety.com.
390 cikk 1/39 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.