2018. október 22., hétfő, Előd napja

Címke: férfiak

191 cikk 1/20 oldal

A munkáltató léphet fel a bérdiszkrimináció ellen

A jelenlegi jogszabályok módosításával csökkenthető lenne a nők és a férfiak közötti bérkülönbség, azonban a jelenséget elsősorban vállalati szinten kell visszaszorítani.

Közös koreai csapat indul a férfi kézilabda-vb-n

A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) szerdai bejelentése szerint az előzetes várakozásoknak megfelelően egyesített koreai válogatott vesz részt a januári, német-dán közös rendezésű olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

Hétgólos sikerrel folytatta a Ferencváros

Szombati mérkőzését is megnyerte a Ferencváros férfi vízilabdacsapata a Bajnokok Ligája franciaországi selejtezőtornáján: a második fordulóban hét góllal győzött a holland AZC Alphen ellen.

Odafigyel a kormány az édesapákra is

Jelentős segítséget nyújt a családfők számára, hogy az édesapa is igénybe veheti az összes családtámogatási formát: tavaly a GYED-et igénylők 7,8 százaléka volt férfi.

Fidesz: a Jobbik a Nők 40 programot sem támogatta

A Jobbik más, a nyugdíjasokat és a családokat segítő döntéseket sem támogatott. Ahogy az adócsökkentéseket, a családi és az otthonteremtési kedvezmény bevezetését és a béremeléseket sem.

Ma újabb bravúr kellene

Hollandiában aratott győzelmével a magyar férfi-kosárlabda válogatottnak esélye maradt a kijutásra a jövő évi vb-re. Hétfő este az olaszok következnek.
191 cikk 1/20 oldal