2019. január 23., szerda, Zelma, Rajmund napja

Címke: felújítás

481 cikk 1/49 oldal

Átadták a felújított üllési egészségházat

Horváth Ildikó azt mondta, a fejlesztésnek köszönhetően az orvosok, a szakdolgozók már korszerű körülmények között folytathatják áldozatos, odaadó munkájukat.

Felújítják a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházat

Csaknem 40 évvel az épület megnyitása után történhet meg a teljes felújítás, amelynek tervezési munkálataihoz az elmúlt év végén kormányhatározat biztosított 255 millió forintot.

Átadták a felújított budafoki szakrendelőt

A magas szintű járóbeteg-ellátást biztosító Káldor Adolf Szakorvosi Rendelőintézet felújítása az önkormányzat és a kormány összefogásának köszönhető.

Nyárra kizöldülhet a pesti Belváros

A Vörösmarty tér mintegy 2,3 milliárd forintból újul meg állami támogatással, a Podmaniczky tér rekonstrukciója pedig mintegy 1,2 milliárd forintból, fővárosi támogatással valósul meg.

Korhű anyagokból születik újjá a budavári lovarda

A szabványok miatt vasbeton vázzal, de minden egyéb tekintetben az eredeti dokumentumok alapján, korhű anyagokból születik újjá az egykori budavári lovarda – olvasható a hétfői Magyar Hírlapban.
481 cikk 1/49 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.