2019. január 24., csütörtök, Timót napja

Címke: európa

2015 cikk 1/202 oldal

Antiszemitizmus: rosszabb a helyzet

Az európaiak nagyjából harmada úgy látja, hogy erősödött hazájában az antiszemitizmus az elmúlt években. A zsidó lakosság körében ez az arány jóval magasabb.

Kicsit a miénk is Európa reménysége

Egy 23 éves erdélyi lány, Szőcs Bernadette a 19. a női asztaliteniszezők világranglistáján, és jelenleg ő Európa legnagyobb reménysége a kínaiak ellen.

Viszonylagos béke a háborúban

Bár Etiópia maga mögött hagyta a nyolcvanas évek éhínségét, és Kelet-Afrika egyik legfontosabb hatalmi tényezőjévé vált, ahová tömegével érkeznek a háborús Dél-Szudánból a menekültek.

Angard: Soros György létezik és el akarja árasztani Európát bevándorlókkal

Soros György létezik, hús-vér ember, terve van, külpolitikát folytat, hálózatokat mozgat, bevándorlást támogat, el akarja árasztani Európát bevándorlókkal és nyitott társadalmat akar. Amikor Orbán Viktor megnevezte őt politikai ellenfelének, Soros György nem utasította vissza, hanem előjött a napfényre és közölte, hogy ellentétes céljai vannak – jelentette ki G. Fodor Gábor az ECHO TV Angard című műsorában. A 888.hu főszerkesztője mindezt annak kapcsán mondta, hogy az ellenzék áldozatként próbálja meg beállítani az amerikai milliárdost, és azt sugallja, minden csak kitaláció.

Kiáll a túlóratörvény mellett a magyar cég

A cég üzemi tanácsának elnöke elmondta folyamatosan túlóraigény merült fel náluk. Volt olyan dolgozójuk, aki ősztől már nem túlórázhatott, mert a munkaidőkeret nem engedte.
2015 cikk 1/202 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.