2018. december 18., kedd, Auguszta napja

Címke: Európa-bajnokság

403 cikk 1/41 oldal

Biztató jelen, reményteli jövőkép

A kézilabda-Eb sajátos versenykiírásának köszönhetően hiába nyert meg hatból négy mérkőzést a magyar női kézilabda-válogatott, nem jutott be a legjobb négy közé.

Presztízs, rangadó, esélyek és kérdőjelek

Női kézilabda-válogatottunk szerda este Románia ellen játszik, de csak közvetlenül a meccs előtt derül ki, hogy mi lesz a találkozó tétje: az elődöntő, a párizsi végjáték vagy csak a presztízs.

Többismeretlenes az út

A németek múlt vasárnapi legyőzésével életben maradtak a magyar válogatott elődöntős reményei a franciaországi Európa-bajnokságon.

Háfráé volt az utolsó szó

A magyar női kézilabda-válogatott a véghajrában egy elképesztően pontos átlövéssel 26-25-re győzött Németország ellen a franciaországi Európa-bajnokságon.

Bravúros magyar győzelem a németek ellen

A magyar női kézilabda-válogatott 26-25-re legyőzte Németországot a franciaországi Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában, vasárnap Nancyban.

Nagy pofon a címvédőtől

Elmaradt a bravúr, a magyar női kézilabda-válogatott nem tudta megismételni a spanyolok elleni szenzációs teljesítményét Norvégia ellen a franciaországi Európa-bajnokságon.

Meseszerű meglepetés

Nagyot fordult a világ a magyar női kézilabda-válogatottal Montbeliárd-ban. Kim Rasmussen csapata remek játékkal rukkolt elő Spanyolország ellen szerdán.
403 cikk 1/41 oldal