2019. március 23., szombat, Emőke napja

Címke: Európa-bajnokság

422 cikk 1/43 oldal

Egyszeri, megismételhetetlen

Az MLSZ ünnepélyes eseményen mutatta be Gera Zoltánt mint a 2020-as Eb magyar nagykövetét, aki tökéletes tömörséggel jellemezte az előttünk álló lehetőséget.

Szűk merítéssel is tele van a háló

Februárban még lesz két világkupa, Drezdában és Torinóban, márciusban pedig Szófiában rendezik a világbajnokságot, amit ilyen előjelek után mindenképpen bizakodva várhatunk.

Az érdeklődés már hivatalos az Eb-rendezésre

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöksége a keddi elnökségi ülésén úgy döntött, szívesen lenne társrendezője a 2021-es férfi Európa-bajnokságnak.

Mi lett volna, ha Liu Shaolin egészséges?

Minden idők legjobb magyar szereplésével zárult vasárnap a rövid pályás gyorskorcsolyázók Európa-bajnoksága, a hollandiai Dordrechtben.

Vállvetve a dobogó tetején

Magyarország végzett az éremtáblázat élén a dordrechti rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon, négy arannyal, négy ezüsttel és egy bronzzal.

Bánhidi Ákos: a feladatot sikerrel teljesítettük

Bánhidi Ákos csapatmenedzser teljes elégedettséggel értékelte a magyar versenyzők szereplését a hollandiai Dordrechtben vasárnap befejeződött rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon. A válogatott 4-4 arany- és ezüstéremmel, s egy bronzzal az éremtáblázat élén végzett.
422 cikk 1/43 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.