2018. november 16., péntek, Ödön napja

Címke: eu

4935 cikk 1/494 oldal

Az Európai Parlament támogatta a vonaton utazók jogainak bővítését

Az Európai Parlament képviselői strasbourgi plenáris ülésükön támogatták azt a módosító javaslatot, amely a vonatok késése esetén növeli az utasoknak járó kártérítés összegét, a fogyatékkal élő utasok számára hathatósabb segítséget ír elő, a kerékpárosok számára pedig a vasút könnyebb használhatóságát biztosítja.

Theresa May: én viszem végig a Brexit-folyamatot

A brit miniszterelnök egyenes utalást tett csütörtökön arra, hogy a Brexit megállapodástervezetét érő súlyos bírálatok ellenére sem kíván távozni tisztségéből.

A Momentum támogatja a Sargentini-jelentést

A Momentum csatlakozott Guy Verhofstadt képviselői csoportjához, ezzel kapcsolatban azonban nem lát hitelességi problémát Hajnal Miklós, a párt szóvivője, aki erről az ECHO TV Napi aktuális című műsorában beszélt.

Elemzők: Magyarország kevesebb pénzt hívhat le az EU-tól a Brexit után

Vita volt, vita van és vita lesz a továbbiakban is a Brexitről, annak ellenére, hogy Brüsszel és London között szakértői szinten megállapodás született – tájékoztatott az ECHO TV brüsszeli tudósítója a csatorna Napi aktuális című műsorában.

Felemás fogadtatás

Theresa May azt már szerdán, az alsóház előtti felszólalásában leszögezte: a megállapodással Nagy-Britannia jelentős lépést tett a brexit végrehajtásának irányába.

Gál Kinga: működik a migránspárti dömping

A Fidesz képviselője felháborítónak és elképesztő esetnek nevezte, hogy a baloldal ismét az EP elé tudja hozni a migránsvízumok ügyét.
4935 cikk 1/494 oldal