2018. november 13., kedd, Szilvia napja

Címke: Esztrád Színház

6 cikk 1/1 oldal

Film-színház kamion

Guruló színház jellegéből adódóan így akár a legkisebb településekre is eljuttatható a kulturális élmény, aminek segítségével tovább népszerűsítik a magyar színházi és zenei kultúrát.

Tűzkeresztség és győzelem

Százötven hagyományőrző gyalogossal, hetven lovas huszárral és több száz ifjú nemzetőrrel mutatja be Pákozd 1848 című zenés történelmi darabját az Esztrád Színház, a pákozdi csata 170. évfordulójára szeptember 29-én, a pákozdi Katonai emlékparkban.

Ismét Budapesten a történelmi rockmusical

Újra színpadra kerül az Itt élned, halnod kell című látványos rockmusical 2017. december 15-én, 20 órakor a Papp László Budapest Sportarénában.

Sólyom szárnyán hazafelé

Még az Oktogonnál is ért utol a finálét dúdoló fiatal pár, de olyannal is találkoztam, aki egyenesen a rendezőtől szerette volna visszakövetelni a pénzét.

Az 1956-os emlékbizottság támogatja a Sziget rendezvényeit

A Sziget Kft. közbeszerzésen mintegy 300 millió forintot, az Itt élned, halnod kell című szimfonikus rockfantáziát bemutató Esztrád Színház pályázaton csaknem 100 milliót, míg a Magyar Írószövetség körülbelül 40 millió forintot nyert el az 1956-os Emlékbizottságtól – közölték csütörtökön, egy budapesti sajtótájékoztatón.
6 cikk 1/1 oldal