2018. november 18., vasárnap, Jenő napja

Címke: eredmények

99 cikk 1/10 oldal

Jobb eredményekre számít a Mol-csoport 2023-ig

A Mol mintegy tíz százalékkal a 2,2-2,4 milliárd dolláros sávba emelte a kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredményére vonatkozó célkitűzését a 2019–2021-es időszakra.

A Ferencváros nyerte a 214. örökrangadót

A Ferencváros hazai pályán 2-0-ra legyőzte az MTK Budapest csapatát. Győzelmével továbbra is négy ponttal vezeti a tabellát a második Budapest Honvéd előtt.

Pincészet a hazatért arisztokrata álmából

Az 1980-as évek végén megkezdődött gazdasági és politikai rendszerváltás után teljesen újjá kellett építeni a magyar bor hírét külföldön.

Megjelentek a külhoni irodalmi és művészeti pályázatok eredményei

Döntés született az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) a külhoni magyar kultúra támogatására 10 millió forintos keretösszeggel meghirdetett Irodalmi karaván és Művészeti karaván című, meghívásos pályázatairól – közölte az Emmi pénteken az MTI-vel.

Patthelyzet alakult ki Svédországban

Szirányi Dániel, a Svéd Konzervatív Mérsékelt Párt tagja az ECHO TV Napi aktuális című műsorában elemezte a vasárnapi választás eredményeit.

Takács Tamara negyedik helyen végzett az 5000 méteres számban

Nem sikerült érmet szerezniük a magyar versenyzőknek a záró 5000 méteres számokban a portugáliai Montemor-o-Velhóban rendezett kajak-kenu világbajnokságon, így a csapat hat arany-, egy ezüst- és két bronzéremmel végzett a viadalon.

Kapás a pillangókisasszony

Kapás Boglárka megnyerte a 200 méter pillangót, Hosszú Katinka szédületes úszással, régi önmagát idézve a második idővel döntős 100 méter háton, és Burián Kata is kivágta a rezet
99 cikk 1/10 oldal