2019. január 23., szerda, Zelma, Rajmund napja

Címke: ellenzék

1209 cikk 1/121 oldal

Álhírek a kisebbség diktatúrájában

A kisebbség diktatúráját próbálja kiépíteni a hazai ellenzék a baloldali szakszervezetek egy részének támogatásával, de ­bármennyire is erőlködnek, valahogy nem sikerül nekik.

Az ellenállás nevű bohózat

„A tévedhetetlenség fogalma azt jelenti, hogy csakis az igaz és jó, amit mi, balliberálisok hirdetünk.” Tévedhetetlenségükbe vetett vak hitük doktriner szemléletmódjukból fakad.

Hogyan reagáljunk az erőszakra?

Az ultrabalos és ultraliberális csoportok a XX. századi nagy rombolási kísérletek után most először jelentették be, hogy felmondanak minden társadalmi megállapodást.

Már március idusára készül az ellenzék

Az MSZP szervezte félpályás útlezárásokat a karlendítési botrányba keveredett Jobbik oldalán hirdetik. Nagyobb tüntetés csak március 15-én várható.

A trágárság nem közéleti kategória

A Nagy Blanka-jelenségről van szó, amely nem új keletű, de úgy minőségében, mint mennyiségében újszerű. A kérdés csak az, hogy mit kezdünk vele.

Belgrádban a szerb elnök ellen tüntettek

Ezrek vonultak Belgrád utcáira az egymást követő hetedik szombaton, hogy Aleksandar Vucic szerb elnök ellen tüntessenek, akit azzal vádolnak, hogy autokratikus eszközökkel irányítja az országot.
1209 cikk 1/121 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.