2018. október 22., hétfő, Előd napja

Címke: ellenőrzés

319 cikk 1/32 oldal

Limuzinosokat ellenőrzött a fővárosi kormányhivatal

Összehangolt ellenőrzést tartott a fővárosi kormányhivatal a személyszállítási szolgáltatásokkal kapcsolatos szabálytalanságok kiszűréséért és megelőzéséért a budapesti Hősök terén október 12-én éjszaka.

Pár napjuk maradt az őstermelőknek

Néhány napjuk még van a hazai őstermelőknek arra, hogy áttekintsék adóügyeiket, s ha kell, kijavítsák esetleges korábbi adminisztrációs hibáikat, netán befizessék a hiányzó adót.

NATO-ellenőrök érkeznek Magyarországra

Az ellenőrök megvizsgálják a Magyar Honvédség harccsoportjainak felkészültségét. Szeptembertől gyakorlatoznak a katonáink, mert 1700 követelménynek kell megfelelniük.

Az EU szigorítja az uniós határt átlépő készpénzforgalom ellenőrzését

A terrorizmus finanszírozás, a pénzmosás, az adókijátszás és más bűncselekmények megelőzése érdekében az Európai Unió (EU) rendeletet fogadott el az unió területére belépő, illetve azt elhagyó készpénz ellenőrzésének javítására – közölte az uniós tanács kedden.

TISPOL-akció: országszerte ellenőriz a rendőrség

A járőrök éjfél után sem tűnnek el teljesen az utak mellől: a rendőrség néhány hete jelentette be, hogy a jövőben sokkal szigorúbban ellenőrzik majd a közlekedőket.

A mobilitásról szól a hét Európában

A gépkocsik műszaki állapotának javításával akár negyven-hatvan százalékkal is csökkenthető az általuk okozott szennyezés.

A NAV szigorúan ellenőrzi a bevándorlási különadó megfizetését

A NAV szigorúan ellenőrzi a bevándorlási különadóra vonatkozó szabályok végrehajtását, az adóhátralék megtérítésén túl büntetést is kell fizetniük a bevándorlást támogató, de a különadó befizetését elmulasztó szervezeteknek – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ( NAV ) az MTI-vel hétfőn.

Szabálytalanul gazdálkodó kórházak

Újabb lendületet kaphat az a nagyjából egy hónapja tartó polémia, amely a hazai egészségügyi intézmények gazdálkodása kapcsán alakult ki.
319 cikk 1/32 oldal