2018. november 19., hétfő, Erzsébet napja

Címke: Eiffel-torony

13 cikk 1/2 oldal

A világbajnoki döntő napján a párizsi Eiffel-torony zárva tart

Zárva lesz a párizsi Eiffel-torony vasárnap biztonsági okokból, miután az oroszországi labdarúgó-világbajnokság döntőjének szurkolói zónáját a torony előtti Mars-mezőn hozzák létre, ahova mintegy 90 ezer embert várnak.

Golyóálló üvegfal mögött az Eiffel-torony

Én egyébként ezt az egész hülyeséget hagynám a fenébe. Szerintem a muszlimok érzékenységét nem lenne szabad ilyen fehér francia férfiak által tervezett és építtetett tornyokkal provokálni.

Rekordrészvétel volt a Föld órája rendezvényein

Rekordszámú, 188 ország csatlakozott idén a Föld órája akcióhoz, amelyben magánszemélyek, vállalatok és civil szervezetek világszerte hallatták hangjukat vagy tettek konkrét lépéseket a természet megőrzése érdekében - közölte vasárnap az akciót világszerte összehangoló Vadvédelmi Világalap (WWF) magyarországi szervezete.

Sztrájk miatt továbbra is zárva tart az Eiffel-torony

A dolgozók sztrájkja miatt csütörtökön sem nyitott ki az Eiffel-torony, így a látogatók harmadik napja nem mehetnek fel a francia főváros egyik legfőbb turistalátványosságára.

Fokozott biztonsági intézkedések a francia nemzeti ünnepen

Fokozott biztonsági intézkedések mellett tartották csütörtökön a francia forradalom kitörésének napjáról megemlékező július 14-i nemzeti ünnepi események keretében hagyományosan megrendezett katonai parádét Párizsban.
13 cikk 1/2 oldal