2019. január 21., hétfő, Ágnes napja

Címke: echo tv

524 cikk 1/53 oldal

Szentesi Zöldi László: A hazánkat szolgáljuk

Mivel Szentesi Zöldi László hosszú éveken keresztül főleg határon túli műsorokat szerkesztett, teljesen máshogy látja a külhoni magyarok helyzetét, mint egy átlag hazai magyar.

Hollywoodban ő volt Mr. Hungary, itthon pedig Mr. Hollywood

Andy Vajna soha nem panaszkodott, egészségi állapotáról mindig elterelte a szót – emlékezett vissza Návai Anikó, a hétvégén elhunyt világhírű producer barátja, a Hollywood Foreign Press Association magyar tagja az ECHO TV Jó reggelt! című műsorának hétfői adásában.

Angard: Soros György létezik és el akarja árasztani Európát bevándorlókkal

Soros György létezik, hús-vér ember, terve van, külpolitikát folytat, hálózatokat mozgat, bevándorlást támogat, el akarja árasztani Európát bevándorlókkal és nyitott társadalmat akar. Amikor Orbán Viktor megnevezte őt politikai ellenfelének, Soros György nem utasította vissza, hanem előjött a napfényre és közölte, hogy ellentétes céljai vannak – jelentette ki G. Fodor Gábor az ECHO TV Angard című műsorában. A 888.hu főszerkesztője mindezt annak kapcsán mondta, hogy az ellenzék áldozatként próbálja meg beállítani az amerikai milliárdost, és azt sugallja, minden csak kitaláció.
524 cikk 1/53 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.