2019. február 23., szombat, Alfréd napja

Címke: dróntámadás

14 cikk 1/2 oldal

Ferihegyet is fenyegetik a vakmerő drónreptetők

Komoly biztonsági fenyegetést jelentenek a repülőterek környékén tapasztalt drónrepülések. A Liszt Ferenc repülőtéren egyetlen év alatt négyszeresére nőtt az észlelt illegális repülő eszközök száma.

Drónnal támadtak egy katonai díszszemlére a húszi lázadók

Dróntámadást hajtottak végre egy katonai díszszemle ellen síita húszi lázadók csütörtökön a délnyugat-jemeni Lahidzs kormányzóságban, a merényletben többen meghaltak, a sebesültek között van a jemeni hadsereg vezérkari főnöke és több más magas rangú katonai vezető is – jelentette a helyi média.

Maduro lehetett a célpont

A kolumbiai elnöki hivatal visszautasította Nicolás Maduro venezuelai államfő szavait, miszerint Juan Manuel Santos leköszönő kolumbiai államfő áll a Maduro elleni sikertelen dróntámadás hátterében.

Újabb gyilkos merényletek Szomáliában

Öngyilkos merénylő pokolgépet robbantott egy politikusok és kormányzati tisztségviselők által is látogatott szálloda előtt. Percekkel később újabb autóbombás merényletet követtek el.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.