2019. február 20., szerda, Aladár, Álmos napja

Címke: drezda

21 cikk 1/3 oldal

Kipipálva a huszonegyedik

A világkupa-sorozatban vezető férfiváltónk Liu Shaolin, Burján, Krueger Cole, Varnyú Alex összeállításban lépett jégre, előbbi kettő révén az olimpiai bajnok négyesnek a fele maradt meg.

Törött kézzel is hideg fejjel

Nagyon rosszul kezdődött számunkra pénteken a rövid pályás gyorskorcsolyázók drezdai világkupaversenye, ugyanis az olimpiai bajnok Liu Shaoang az első futamában kéztörést szenvedett.

Ötméteresekkel fűszerezett győzelem

A magyar férfi vízilabda-válogatott bűntetőpárbajban bizonyult jobbnak a németeknél, így készülhet az Európa-kupa nyolcas döntőjére.

Elhordott Akropolisz

Óriási presztízzsel és gazdasági haszonnal jár felkerülni az ENSZ Nevelésügyi, Kulturális és Tudományos Szervezete, az UNESCO világörökségi helyszíneinek listájára.

Minden évben nosztalgiaútra mennek az egykori NDK-ban dolgozó magyarok

Évente nosztalgiaútra mennek az egykori Német Demokratikus Köztársaságban (NDK) dolgozó magyarok – közölte az NDK-s Magyarok Közhasznú Egyesületének titkára az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában azzal kapcsolatban, hogy idén ötven éve kötött államközi megállapodást a munkaerőcseréről Magyarország és az NDK.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.