2019. január 16., szerda, Gusztáv napja

Címke: Demeter Márta

71 cikk 1/8 oldal

Nagy öngólt lőhet az LMP

Ismert, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága november 22-én határozati javaslatban kérte Kövér László házelnöktől, hogy hívja vissza Demeter Mártát a közgyűlésből.

Demeter Márta szerint őt nem lehet visszahívni

Az Országgyűlés honvédelmi bizottságának LMP-s alelnöke szerint csupán kommunikációs blöff történt a házelnök részéről, mivel mandátuma visszavonása kapcsán nem hivatkozott pontos paragrafusokra.

Demeter Márta tagságát visszavonta a Házelnök

Kövér László egyben felkérte Keresztes ­László Lóránt frakcióvezetőt, hogy jelöljön a frakcióból új tagot, hogy az LMP közgyűlésbeli képviselete a jövőben is megvalósulhasson,

Micsoda buli!

Tordai Bence, akiről várhatóan kórterem lesz elnevezve az új Lipótban, órákon át a kormányfő előtt áll. Azt közvetíti, hogy ő most ott áll. Remek téma.

Kövér László dönthet Demeter Márta ügyében

Napokon belül kiderülhet, hogy az Országgyűlés elnöke kezdeményezi-e a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságánál a testület LMP-s alelnöke tagságának visszavonását.

Demeter Márta hazudott a miniszterelnök lányáról

Demeter Márta szándékosan vezethette félre a közvéleményt, amikor azt állította, hogy Orbán Viktor lánya egy katonai gépen utazott – lényegében ezt állapították meg a vizsgálat során.

Visszahívnák Demetert a NATO-közgyűlésből

Kósa Lajos: nem nyilvános katonai adatot nyilvánosságra hozni egy olyan „vörös vonal”, amelynek átlépése nem maradhat következmények nélkül.

Demeter hallgat, ha őt kérdezik

Az Origó hiába fordult közérdekű adatigényléssel az LMP társelnökéhez, hogy kiket és mennyiért alkalmaz országgyűlési képviselői keretéből, a politikus nem adott érdemi választ.
71 cikk 1/8 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.