2019. január 20., vasárnap, Fábián, Sebestyén napja

Címke: Davis-kupa

70 cikk 1/7 oldal

Nem elég a bocsánatkérés

Fucsovics nem olvassa a negatív kommenteket a vegyespáros-szereplésével kapcsolatban, a 26 éves játékos még tíz évet tervez a teniszben, és úgy véli, harmincéves korában lesz a csúcson.

Szombaton előztek, vasárnap leparkoltak

Csehország 3-2-re győzött, és kiemeltként várhatja a Davis-kupa sorsolását. A magyar válogatott Fucsovics Márton nélkül is túlteljesítette a várakozásokat, közel állt a bravúrhoz.

Davis Kupa – Piros kikapott, 3-2-re nyertek a csehek

Piros Zsombor három szettben kikapott Lukas Rosoltól vasárnap a Magyarország-Csehország tenisz Davis Kupa világcsoport osztályozón, ezzel a vendégek 3-2-re megnyerték a budapesti párharcot.

Ütőkártyánk: Piros ász

Davis-kupa-csapatunk legfiatalabb embere élete első három nyert játszmára menő mérkőzésén vesztett állásból fordított a top 100-as Jirí Vesely ellen.

Báb, színház, idő, zavar

Hosszú Katinka fellépése óta tudjuk, hogy a sportoló érdekérvényesítő képességét (és a Facebook jelentőségét) kár lenne alábecsülni.

Sajnos jönnek a fiatalok

A szövetségi kapitány kényszerhelyzetben volt: a tavalyi menetelés főszereplőire, Fucsovicsra és Balázsra sem számíthatott a keret összeállításakor.

Játszana is, meg nem is

Köves Gábor kedden hirdet csapatot a csehek elleni Davis-kupa-találkozóra. Információink szerint Fucsovics játszana is, meg nem is a magyar közönség előtt. Bonyolódik a történet.

Övön aluli fonák Fucsovics Mártontól

Teniszezőnk világgá kürtölte, hogy valószínűleg nem játszik a szeptemberben esedékes Csehország elleni találkozón, mert úgy érzi, a Magyar Teniszszövetség nem biztosít megfelelő feltételeket.
70 cikk 1/7 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.