2019. február 19., kedd, Zsuzsanna napja

Címke: dánia

238 cikk 1/24 oldal

Bocuse d'Or – Dánia nyerte a világversenyt

Dánia nyerte a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d'Or fődíját, amelyet szerda este hirdettek ki a franciaországi Lyonban. A második helyezett Svédország, a harmadik Norvégia lett, a magyar csapat a 12. helyen végzett.

Dánia leiskolázta egykori gyarmatát

A férfi kézilabdavilágbajnokság vasárnapi döntőjében Herningben 15 000 néző előtt a házigazda 18-11-es félidő után 31-22-re legyőzte ­Norvégiát.

Dánia fölényes sikerét hozta a döntő

Dánia válogatottja 31-22-re legyőzte Norvégia csapatát a német-dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság vasárnapi döntőjében, Herningben.

Kihúzták a talajt a lábuk alól

Fáradtsággal vegyes csalódottsággal bandukoltak ki az öltözőből a férfi-kézilabdaválogatott tagjai a Norvégia ellen elszenvedett 35-26-os vereség után.

Kezdődhet az újratervezés

Az elemzés hosszú heteit, hónapjait nem lehet megspórolni, de már most tisztán látszik, hogy nem a skandináv csapatok ellen elmaradt bravúrokon múlott.

Ha fiú születik

Lékai Máté, a magyar férfikézilabda-válogatott irányítója vasárnap hajnalok hajnalán repülőre szállt a dániai Billundban, reggelre itthon volt a kedvese mellett, aki csak őt várta.

Az elégedett vert sereg

Az ezer sebből vérző, sérülésekkel sújtott magyar válogatott elérte a célját szombat este Dánia ellen. Ugyan vereséget szenvedett, de csak szűken, három góllal kapott ki 25-22-re.
238 cikk 1/24 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.