2019. február 18., hétfő, Bernadett napja

Címke: Czeglédy Csaba

219 cikk 1/22 oldal

Vádat emeltek Czeglédy Csaba és húsz társa ellen

A főügyészség a bűnszervezet működésében való közreműködésük szerint különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt emelt vádat.

Megbukott Czeglédyék érvelése

Gyurcsányék többek közt azt kifogásolták, hogy a volt elszámoltatási kormánybiztos arról beszélt: a jelenleg előzetesben ülő Czeglédy Csaba kampánypénzt gyártott a pártnak.

Czeglédy EP-listára kerülne

Ismét mentelmi jogot szeretne szerezni Czeglédy Csaba azzal, hogy felkerül a szocialisták európai parlamenti választási listájára – értesült a Magyar Idők.

Jövőre emelhetnek vádat Czeglédy Csabáék ellen

Átcsúszhat jövőre a Czeglédy Csaba és huszonegy társa elleni vádemelés, mivel a védőknek még nem járt le az észrevételezési joguk gyakorlását biztosító időkeret.

Czeglédy Csaba házi őrizetbe került

A törvényszék nem látja szükségét a legszigorúbb kényszerintézkedésnek a gyanúsítottal szemben, mondván: az ellene folyó nyomozás befejeződött, iratismertetések történtek, s hamarosan vádat emelnek.

Elhagyhatta a börtönt Czeglédy Csaba

 A bíróság Czeglédy Csaba tartózkodási helyéül szombathelyi otthonát jelölte ki, mozgását technikai eszközzel felügyelik, lakóhelyét csak bizonyos esetekben – például orvosi kezelésre – hagyhatja el.
219 cikk 1/22 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.