2018. november 16., péntek, Ödön napja

Címke: Csurka István

20 cikk 1/2 oldal

Genderbe vágnák a kultúrát

A kultúra felkészíti a társadalmat a változásra, hozzászoktat ahhoz, hogy a rossz tulajdonképpen jó, az aberrált szép, a bizarr gyönyörű, a deviancia kívánatos, a nemi identitás káros.

Genderbe vágnák a kultúrát

Nem mentesülnek a befolyásolás alól a legkisebbek sem, sőt kiszemelt célpontjai a társadalmat átalakító vadliberális eszméknek.

Kegyeleti okokból hallgattunk, de ennek most vége

A pereknek még mindig nincs végük, Csurka István halála óta a „gyerekek” fáradhatatlanul szekálják a Csurka István szoros személyi, baráti köréhez tartozó embereket.

Jerikó realistái

Miféle szerepet talált és tudott betölteni Csurka István? Miféle méltó és közhaszonnal járó szerepre adott neki lehetőséget kora?

Szűznemzés magyar módra

Annak a szánalmas, a magyarkanizsai turulmadár elrepülésére áhítozó senkiházinak (és a többinek) meg üzenjük: a turul marad. A Böszörményi úton és Magyarkanizsán is. Mindenütt.

Bocskai-viselet a Kossuth téren

Iskolánk egyik vezetője természetesen a fekete bocskaiját viselte. Az utcán az egyik járókelőtől az alábbi megjegyzést kapta: „kerikális fasiszták”.

Már Csurka megmondta

Valójában egy álarcos banda rontott az országra. Harsogva játszották az antibolsevik szerepet, majd három parlamenti cikluson keresztül tolták a szocialisták szekerét.
20 cikk 1/2 oldal