2018. november 14., szerda, Aliz napja

Címke: csőd

69 cikk 1/7 oldal

Kártalanítják a Real Reisen utasait

Az iroda külföldön tartózkodó több mint negyven utasát a napokban hazaszállítják, két további csoport azonban már nem tud elindulni a görögországi pihenésre.

Csődbe vitt irodalom

A helyzet a 90-es évek közepétől folyamatosan romlott, és a 2000-es évek közepére már olyan beltenyészetté torzult a kortárs magyar irodalom, amelyben alig akadtak üdítő kivételek.

Csődbe ment az Ikarus Egyedi

A mátyásföldi járműgyártó arra kérte a kormányt, hogy a társaságot minősítse stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetnek, és vegyen részt a reorganizáció folyamatában.

Végig a saját úton

A Magyar Nemzeti Bank kutatása arra világít rá, hogy a magyar kormány – szemben a mediterrán országokkal – felismerte, hogy a 2008-as krízis kezelésére a hagyományos módszereket nem lehet alkalmazni.

Felgyorsulhat a Jobbik széthullása

Pongrátz András felszólította a párt vezetőit, hogy ne hivatkozzanak többet bátyjára, a Jobbik alakuló ülésén felszólalt Pongrátz Gergelyre.

Mabisz: nagyobb biztonságban lehetnek az utasok az utazásszervezők csődjekor

Két részre bomlik az utazásszervezők kötelező vagyoni biztosítéka július 1-jétől, az egyik pillért csak a befizetett előlegek, illetve részvételi díjak visszafizetésére lehet felhasználni, a másikat pedig a külföldön rekedt utasok ellátására és hazaszállítására - közölte Lambert Gábor, a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) kommunikációs vezetője az M1 aktuális csatornán szerdán.
69 cikk 1/7 oldal