2018. november 17., szombat, Hortenzia, Gergő napja

Címke: civil szervezetek

157 cikk 1/16 oldal

Önjelölt világboldogítók

Milyen kedves tőlük, hogy ennyire szívükön viselik a magyar emberek jogait, akik, bár nemcsak hogy nem kérték fel Soros embereit erre, de még felhatalmazást se kaptak.

Új hajót indított a Földközi-tengerre több civil szervezet

Új hajót indított útnak olasz zászló alatt csütörtökön több civil szervezet a Földközi-tengerre azt követően, hogy a segélyszervezetek által működtetett Aquarius mentőhajó nem hajózhat ki Marseille-i állomáshelyéről, mivel a panamai hajózási hatóság korábban visszavonta regisztrációját.

Civil szervezetek véleményuralma

Ha megnézzük a Sargentini-jelentés vádjait, visszaköszönnek azok a témák, amelyekkel kapcsolatban a civil szervezetek nemtetszésüket fejezték ki.

Az EP-választások tétje

Szerencsére rengeteg hazai és uniós felmérés bizonyította, hogy a nyugat-európai államokban is megelégelték az erőltetett, öngyilkos, önpusztító illegális migrációt.

Az ördög rendszere

A koldusszegény térségben vagy embercsempészetből élnek, vagy jön az iszlamista terrorizmus épp aktuális képviselője fegyverrel, pénzzel, határozott tervekkel.

Ungár-átirat

Ki vitatná, hogy nemes cselekedet kiállni az otthon ápolás intézménye mellett? A PestiSrácok.hu újságírója, Füssy Angéla sem vitatta, amikor pénteki cikkében szóba hozta.
157 cikk 1/16 oldal