2018. november 14., szerda, Aliz napja

Címke: Ciszjordánia

53 cikk 1/6 oldal

Körutat tett a Szentföldön Vilmos brit herceg

A cambridge-i herceg nemcsak a királyi család első, hivatalosan Izraelbe látogató tagja, de az első olyan sarja is, aki a palesztin fennhatóság alatt lévő Ciszjordániába is ellátogatott.

Több ezer új lakást tervez építeni Izrael Ciszjordániában

Kétezer-ötszáz lakás építését jelentette be az izraeli védelmi miniszter az 1967-ben Jordániától elfoglalt Ciszjordániában. Avigdor Liberman Twitter-bejegyzését a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet ismertette csütörtökön.

Feléledt a pokol a Gázai övezetben

Gyászmenet kísérte tegnap utolsó útjára azt a hatvan palesztint, akik előző nap vesztették életüket az izraeli rendfenntartókkal való összecsapásban.

Washington megvonná a palesztinok támogatását

Évente dollárszázmilliókkal kevesebb támogatást kaphatnak a palesztinok, ha az amerikai elnök beváltja ígéretét, és megvonja tőlük ezeket a pénzeket.

Az iráni Forradalmi Gárda felajánlotta segítségét a palesztinoknak

Az iráni Forradalmi Gárda külföldi műveleteiért felelős parancsnoka felajánlotta az iszlám köztársaság segítségét a palesztin ellenállóknak a viszályban, amely Donald Trump amerikai elnöknek a Jeruzsálemet Izrael fővárosaként elismerő döntése miatt robbant ki – jelentette kedden a gárda honlapja, a Sepahnews.
53 cikk 1/6 oldal