2024. március 28., csütörtök, Gedeon, Johanna napja

Címke: cikk

10 cikk 1/1 oldal

Komcsiság

A Vánszorgunk a forradalomba című HVG-cikkben olvasom, hogy „a komcsiság régóta nem világnézetet jelent, hanem mentalitást”.

A nyelvőrség hivatás és vállalás

A bátran önéletrajzi írások szellemesek, kedvesen dohogók, szeretetteljes szigorral szólók, és olyan küldetéstudat munkál bennük, amely előtt csak kalapot lehet emelni.

Hazánkat támadja a brit Financial Times

Újabb magyar kormányellenes cikkel jelentkezett kedden a brit lap. Szerzője és Soros György szóvivője igyekszik bebizonyítani, hogy a nemzeti konzultáció alapvetően hazugságra épül.

Utószó Lukács György átváltozásaihoz

Lukács olyan filozófusokat száműzött a szellemi életből, mint Hamvas Béla vagy Prohászka Lajos, a költő Weöres Sándor életművét pedig próbálta ellehetetleníteni.

A bíróság elrendelte egy holokauszttagadó cikk hozzáférhetetlenné tételét

Jogerősen elrendelte a Pesti Központi Kerületi Bíróság a Budapesti V. és XIII. kerületi Ügyészség indítványára egy a deres.tv által jegyzett internetes holokauszttagadó cikk végleges hozzáférhetetlenné tételét – közölte a fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.