2018. november 21., szerda, Olivér napja

Címke: ceu

332 cikk 1/34 oldal

Bécsi tárgyalás a CEU-ról

Soros György üzletembert Bécsben Sebastian Kurz osztrák kancellár is fogadta, aki megerősítette, továbbra is él az ajánlat a magánegyetem befogadására.

Ki lövi magát lábon?

Nemzetközi és hazai háború dúl a budapesti Soros-egyetem körül. Mi a cél? Magyarország rossz hírének keltése vagy a CEU megmentése?

Európai megmozdulás Orbán Viktor ellen

Ultimátumot adott Fekete-Győr András Orbán Viktornak. Ha a kormány nem engedi, hogy a CEU elképzelése szerint működjön, akkor itt bizony olyan irgum-burgum lesz, amilyet még nem láttunk.

A régi kártya

Gulyás Gergely „állítólag” feltett egy (zsidózós) kérdést, amire Orbán Viktor „állítólag” válaszolt (egy zsidósat). Állítólag így történt.

Gulyás Gergely: Ezért bocsánatot kell kérni

A miniszter bocsánatkérésre szólította fel Csaba Lászlót, amiért a CEU oktatója alaptalanul vádolta őt Soros Györggyel kapcsolatban tett antiszemita kijelentésekkel.

Zavart teremt a kétféle elnevezés is

A Soros-egyetem a különböző elnevezéseit felhasználva próbál zavaros helyzetet teremteni a magyarországi működésének biztosításához.

Enyedi: Nem problémás az egyetem fiktív székhelye

A Soros-egyetem New York-i képzését a Nádor utcai címen jegyzik, a Bard College-dzsal indított okleveles moduljukat pedig a CEU rektorhelyettese is különös módon hamar teljesíthetőnek nevezte.
332 cikk 1/34 oldal