2018. november 20., kedd, Jolán napja

Címke: Budapest Környéki Törvényszék

11 cikk 1/2 oldal

Életfogytiglant kapott a kakucsi gyilkos

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék azt a fiatal férfit, aki két és fél éve 12 késszúrással megölte nőismerősét, mert az elutasította közeledését – közölte a bíróság szerdán az MTI-vel.

Kettős mérce a hazai bíróságokon

Érthetetlen lassúsággal dolgozott az elmúlt években Hilbert Edit, a Budapest Környéki Törvényszék elnöke, derült ki egy vizsgálat eredményéből, amelyre a Tűzfalcsoport hívta fel a figyelmet.

Kedden áll bíróság elé Kovács Béla

Előkészítő üléssel kezdődik kedden a kémkedéssel és költségvetési csalással vádolt Kovács Béla európai parlamenti (EP) képviselő pere a Budapest Környéki Törvényszéken.

Új vezetője lesz Gyömrőnek

Nem indul a gyömrői időközi polgármester-választáson Gyenes Levente, aki január 11-ig vezette a Pest megyei várost.

Perel az óbudai étkeztető

Bírósághoz fordult az óbudai tömeges ételmérgezés miatt az a közétkeztető, amelyet korábban az illetékes kormányhivatal vizsgálatában jogerősen elmarasztalt.

Gyilkossági kísérlet a vád egy hajléktalan ellen

Fél liter vodka, öt üveg sör, némi amfetamin és marihuána elfogyasztása után döntött az ingyen taxizás mellett az a romániai nevelőintézetekben élő férfi, aki tavaly kalapáccsal tört az őt szállító fuvaros életére Monor külterületén – derült ki tegnap a Budapest Környéki Törvényszéken, ahol az előre kitervelten, aljas indokból elkövetett emberölés kísérlete miatt indult eljárás ítéletére várt a magyar sajtó.

Ide költözik a Budapest Környéki Törvényszék

A Budapest Környéki Törvényszéket a XIV. kerületben, a Hungária körút 179-187. szám alatt található M3 Business Center irodaházban helyezik el, ehhez 8,08 milliárd forintot csoportosítanak át az idei költségvetésben – az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny pénteki számában jelent meg.
11 cikk 1/2 oldal