2019. február 21., csütörtök, Eleonóra napja

Címke: brazília

322 cikk 1/33 oldal

A brazil kormány szigorít a bűnözéssel és korrupcióval szemben

Sérgio Moro brazil igazságügyi és közbiztonsági miniszter a bűnözéssel és korrupcióval szembeni szigorúbb intézkedések sorát jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján közölve hogy hamarosan benyújtja javaslatait a kongresszushoz megvitatásra.

Lebontják a zagytározókat a múlt heti gátszakadás miatt

Lebontja 10 zagytározóját a brazíliai Vale SA bányavállalat a múlt héten történt gátszakadás miatt, ezzel pedig kitermelésének 10 százalékáról lemond – közölte kedden a Fabio Schvartsman, a cég vezérigazgatója.

Újabb gát átszakadásától tartanak a brazíliai tragédia helyszínén

Újabb gát átszakadásától tartottak vasárnap Brazíliában ugyanott, ahol egy bánya zagytározójából pénteken óriási mennyiségű iszap ömlött ki, s aminek következtében legalább 37 ember meghalt és még mintegy 250 eltűntet keresnek, de pár óra alatt sikerült elhárítani a veszélyt – jelentette be Minas Gerais állam polgárvédelmi hivatalának szóvivője.

Bolsonaro vette át a stafétabotot Davosban

Bolsonaro elmondta: azon fog dolgozni, hogy megnyissa a viszonylag zárt brazil gazdaságot, csökkentse és egyszerűsítse az adókat, privatizálja az állami vállalatokat és felszámolja a korrupciót.
322 cikk 1/33 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.