2019. február 19., kedd, Zsuzsanna napja

Címke: bölcsőde

62 cikk 1/7 oldal

Hatcsoportos bölcsőde épül Jászberényben

Új, hatcsoportos bölcsőde épül Jászberényben a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében elnyert több mint 290 millió forintból – közölte a megyeszékhely városfejlesztési irodavezetője az MTI-vel.

Felújították Szeged egyik legnagyobb bölcsődéjét

Több mint 300 millió forintból, uniós támogatással teljeskörűen felújították a szegedi Agyagos utcai bölcsődét, a Tisza-parti város egyik legnagyobb ilyen intézményét – tájékoztatta az önkormányzat kedden az MTI-t.

Félmilliárd a bölcsődéknek

A szülők már négyféle ellátástípus közül választhatnak: a hagyományos mellett mi­ni-, családi és munkahelyi bölcsődék is létrejöttek.

Megújultak Kaposvár bölcsődéi

Megújult Kaposvár összes bölcsődéje, az önkormányzat az öt intézményre 151 millió forintot költött – tájékoztatta a polgármesteri hivatal az MTI-t.

Novák: Népszerűek az új típusú bölcsődék

A három év alatti gyerekek számára még soha nem volt ennyi bölcsődei férőhely Magyarországon, 2010-hez képest pedig másfélszeresére emelkedett a férőhelyek száma.
62 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.