2018. november 16., péntek, Ödön napja

Címke: BMW

54 cikk 1/6 oldal

Fogáskeresők

Elmúltak azok az idők, amikor André Goodfriend, Amerika budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője Szent István intelmeiből idézgetett Orbán Viktornak.

Csalószoftvert találtak a BMW autóinál is

A BMW autógyárnak tízmillió euró büntetést kell fizetnie egyes dízelautó-modelljeinél a motorvezérlő szoftver károsanyag-kibocsátás szabályozási moduljának kikapcsolása miatt.

Tízmillió euró bírságot fizet a BMW

A BMW autógyárnak tízmillió euró büntetést kell fizetnie egyes dízelautó modelljeinél a motorvezérlő szoftver károsanyag-kibocsátás szabályozási moduljának kikapcsolása miatt – számolt be hétfőn a Süddeutsche Zeitung lap a müncheni ügyészség tájékoztatására hivatkozva.

Felpezsdíti a BMW a debreceni lakáspiacot

A következő egy évben 5-7 százalékos emelkedés várható a debreceni lakáspiacon a BMW korábban bejelentett helyi beruházása miatt.

Büszkék lehetünk az önállóságunkra

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a migráció uniós kezelésének problémája mellett beszélt az egészségügy és a közigazgatás nagyszabású átalakításáról is.

Több mint ezer új állás lesz a BMW-nél

Közös érdek a magyar–német politikai és gazdasági kapcsolatok szorosabbra fűzése, ezért látogatott nemrég Berlinbe Orbán Viktor miniszterelnök.
54 cikk 1/6 oldal