2019. február 16., szombat, Julianna, Lilla napja

Címke: bírálat

120 cikk 1/12 oldal

Egyiptomi elnök: megbukott a vallási alapokon nyugvó államra való törekvés

Egyiptomban az emberi jogok helyzetét a helyi zavargások és a terrorizmus elleni harc összefüggésében kell vizsgálni – mondta hétfőn Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnök újságíróknak, az arab országba látogató Emmanuel Macron francia államfő szavaira válaszul, aki a kérdésben bírálta Kairót.

Ombudsmani bírálat és dicséret a bv-intézetnek

Székely László nemrégiben kiadott jelentésében a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet I. épületében – Nagy Ignác utca – szerzett tapasztalatokat összegzi.

„Kapzsisági adó” jön Romániában

Bankadót vezet be a román kormány. A bejelentést élesen bírálta az ellenzék, a bukaresti tőzsdén pedig rég nem látott eladási hullámot okozott a kormány lépése.

Némettudáshoz kötik az osztrák segélyt

Mintegy 300 ezer főt érinthet Ausztriában a szociális segélyek szigorítása, ami főleg a németül nem jól tudó nagycsaládosoknak lesz hátrányos.

Erdogan: a terrorizmust támogatja a strasbourgi bíróság ítélete

A terrorizmus támogatását jelentii Recep Tayyip Erdogan török elnök szerint az, hogy a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) elmarasztalta Törökországot a kurdbarát párt egyik korábbi társelnöke, Selahattin Demirtas jogszerűtlen fogva tartása miatt.
120 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.