2019. február 18., hétfő, Bernadett napja

Címke: belváros

43 cikk 1/5 oldal

Szigorítás jöhet az Airbnb-nél?

Egyre több belső kerület adóztatja különböző módon a rövid távra kiadott lakásokat, ám ez inkább csak az önkormányzat bevételeit növeli, a befektetőket nem tántorítja el.

Nyárra kizöldülhet a pesti Belváros

A Vörösmarty tér mintegy 2,3 milliárd forintból újul meg állami támogatással, a Podmaniczky tér rekonstrukciója pedig mintegy 1,2 milliárd forintból, fővárosi támogatással valósul meg.

Kávézót nyitott a Mol Budapest belvárosában

A Mol kiemelt töltőállomásain üzemelő 120 Fresh Corner után pénteken Budapest belvárosában megnyílt a vállalat első önálló Fresh Corner kávézója.

Kerékpárút épül Miskolcon a belváros és az ipari park között

Tíz kilométer hosszú kerékpárút épül Miskolcon a belváros és az ipari park között, a beruházásra mintegy félmilliárd forintot nyert el pályázaton a borsodi megyeszékhely önkormányzata – közölte a miskolci polgármesteri hivatal kedden az MTI-vel.

Újra ítéletet mondtak a baloldal felett

A józsefvárosi időközi választás eredményei arra utalnak, hogy már sem a választók, sem az ellenzéki pártok nem hiszik, hogy a jelöltjük sikeres lehet.
43 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.