2019. január 22., kedd, Vince, Artúr napja

Címke: belpolitika

816 cikk 1/82 oldal

Koszovó hivatalosan is megkezdte a hadsereg megalakítását

A biztonsági szervekért felelős minisztérium épületének homlokzatán lecserélték a feliratot, s az új tábla szerint mostantól ott a koszovói védelmi minisztérium található – számolt be az eseményről a koszovói közszolgálati televízió (RTK).

Terroristának minősítette Mianmar a buddhista Arakáni Hadsereget

Hivatalosan is terroristáknak minősítette Mianmar hadserege a buddhista Arakáni Hadsereg (AH) gerilláit, miután a szervezet az elmúlt időszakban számos terroristatámadást hajtott végre az országban – jelentették be magas rangú katonatisztek a fővárosban tartott pénteki sajtótájékoztatójukon.

Szép gesztus a lengyel kormánypárttól

A meggyilkolt gdanski főpolgármester, Pawel Adamowicz helyére kiírandó időközi választáson nem állít saját jelöltet a Jog és Igazságosság – közölte Jaroslaw Kaczynski.

Kormányzati leállás: Donald Trump maga rendelt hamburgereket

Gyorséttermekből rendelt menüvel volt kénytelen kínálni vendégeit Donald Trump amerikai elnök hétfőn, amikor a Fehér Házban banketten fogadta az amerikai főiskolai futball-bajnokság győztes csapatának, a Clemson Tigersnek a tagjait.
816 cikk 1/82 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.