2019. február 21., csütörtök, Eleonóra napja

Címke: bank

325 cikk 1/33 oldal

Pénzügyi központtá válhat Budapest

E héten aláírja a kormány a megállapodást, amelynek értelmében Budapestre helyezi át központját az eddig moszkvai székhelyű Nemzetközi Beruházási Bank.

Új kézbe kerül a Budapest Bank

Idén eladja a magyar állam a Budapest Bankot, ezzel eleget tesz az Európai Újjá­építési és Fejlesztési Bankkal (EBRD) kötött 2015-ös megállapodásnak.

Kevés ügy kerül az MNB-hez

Már az indulást követően is kapott jogsértésre utaló bejelentéseket a pénzpiaci felügyelet új, névtelen panasztételi lehetőséget biztosító platformján keresztül.

Díjcsökkenés lesz idén a hazai bankszektorban

Komoly változások várhatók a mindennapi bankolásban, és a leg­gyakrabban felszámított díjaknál is változás jöhet. A kilátások az olcsóbb bankolás irányába mutatnak.

Folyamatosan utalják a nyugdíjakat

A GIRO Zrt. a Magyar Államkincstárral együttműködve intézkedett a 2019. január hónapban esedékes nyugdíjkifizetések jogszabály szerinti – mai napon történő – kifizetéséről.

Megszüntetnék az illetéket

Kovács Levente szerint a hamarosan induló azonnali átutalási rendszer sikere szempontjából is fontos, hogy a lakossági ügyfelek minél kedvezőbb feltételekkel használhassák a csatornákat.

Biztonságosan jelenthetők a banki visszaélések

A pénzügyi felügyelet új internetes felületet indított, amelyen keresztül a pénzpiacokon dolgozók akár névtelenül is bejelentést tehetnek a munkakörükben tapasztalt esetleges visszaélésekről.

Lezárták az adósmentést?

A hazai bankrendszer az elmúlt évek több kormányzati intézkedése nyomán lezártnak tekinti a hazai devizahitelek és az azokhoz kapcsolódó problémák, elhúzódó tortúrák, kálváriák ügyét.
325 cikk 1/33 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.