2019. január 23., szerda, Zelma, Rajmund napja

Címke: baloldal

601 cikk 1/61 oldal

Az ellenállás nevű bohózat

„A tévedhetetlenség fogalma azt jelenti, hogy csakis az igaz és jó, amit mi, balliberálisok hirdetünk.” Tévedhetetlenségükbe vetett vak hitük doktriner szemléletmódjukból fakad.

Hogyan reagáljunk az erőszakra?

Az ultrabalos és ultraliberális csoportok a XX. századi nagy rombolási kísérletek után most először jelentették be, hogy felmondanak minden társadalmi megállapodást.

Félelmeinkkel revolverez a baloldal

Politikai célokra használhatták az ellenzékhez köthető szakszervezetek azokat a nemzetközi, baloldali intézetek által készített kutatásokat.

Tűrhetetlenül

Vannak könyvek, amelyeket terápiaként fel lehet írni kisebbrendűségi érzésben szenvedőknek. Bayer Zsolt és Szakács Árpád A kultúra diktatúrája című kötete ilyen.

Mit akart Portik Gyurcsánytól?

Portik Tamás egykori Energol-vezér Gyárfás Tamáson keresztül szeretett volna kapcsolatba lépni több vezető politikussal, köztük Gyurcsány Ferenccel – tudta meg a Magyar Idők.

Akadozó nagy ellenzéki összeborulás

Újabb homokszem került az ellenzéki összefogás gépezetébe, ezúttal a Jobbik politikusa nézi ferde szemmel „a vörös ötven árnyalatához tartozó pártocskákkal” történő közös szereplést.

Bankárokkal nem fog menni!

A politikai baloldal világszerte látványosan visszaszorul. Az egyik legfőbb ok az, hogy meglehetősen rosszul kezelték a nyolcvanas évek közepétől megjelenő új típusú globalizációs hullámot.
601 cikk 1/61 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.