2018. november 16., péntek, Ödön napja

Címke: balliberális

26 cikk 1/3 oldal

Liberális hisztéria felsőfokon

A gondosan felépített sorosista médiabirodalom gőzerőre kapcsolva ontja magából a „dermesztő” híreket, ezekből pedig megtudhatjuk, hogy szegény jótékony Dzsordzsi bácsi egy áldozat.

Anarchista lázadás a jobboldal ellen

Bárdos Deák Ágnes művésznő olyat szájkaratézott a Fidesz-diktatúrától, hogy azóta kénytelen volt harcművészeti iskolát nyitni, annyian járnak hozzá gyakorolni.

Az ellenzék és a sajtója

Amikor eljött számunkra az igazság pillanata, és a Hír TV-ben ismét Földi-Kovács Andrea köszöntötte a nézőket, az jutott eszembe, hogy az élet nem hagy kiegyenlítetlen számlát, nem bizony.

Hullámvasúton a forint

A forint júniusi jegyzésében is látható volt a sandaság, aminek nyilvánvaló célja egy kamatemelés kierőltetése. A jegybank azonban nem eszköztelen.

Semjén Zsolt: A Jobbik számára a történet véget ért

A miniszterelnök-helyettes szerint a választást nem az ellenzéki pártok vitték, hanem az ellenzéki média. Arról is szólt, milyen nagy szerepe van Magyarországnak Európa jövőjének befolyásolásában.

Kinek a kulturális diktatúrája? VI. rész

Ha egyszer díjaznák a balliberális értelmiségi holdudvarok rettegési kreativitását, a budapestieknek versengés nélkül át kellene adni a világbajnoki trófeát.
26 cikk 1/3 oldal