2019. január 24., csütörtök, Timót napja

Címke: babakötvény

26 cikk 1/3 oldal

Követnék a magyar mintát

Tovább mélyítheti a társadalmi szakadékot ahelyett, hogy csökkentené: sokan vélekednek így a 2019-től bevezetett romániai babakötvényről, a Junior Centenar elnevezésű programról.

Év végére megugrott a babakötvények száma

Tavaly a negyedik negyedévben 148 milliárd forinttal emelkedett a teljes lakossági forint állampapír állomány, és ezzel december végére elérte a 7516 milliárd forintot.

Egyre népszerűbbé válik a babakötvény

Mind több szülő nyit babakötvényt gyermekeinek, hiszen a közvetlen állami támogatás mellett e megtakarítási forma kiemelkedő kamatozást is nyújt.

Magyar Államkincstár: egyre népszerűbb a babakötvény

Egyre többen nyitnak a „babakötvény” vásárlásához szükséges Start betétszámlát a gyermekük részére – közölte a Magyar Államkincstár pénzforgalmi elnökhelyettese az M1 aktuális csatorna szombati műsorában.

Látványos eredményeket hoz a magyar nemzetpolitika

Ha valaki magyar óvodába íratja be a gyerekeit, akkor ők nagy valószínűséggel magyar iskolát is választanak majd, és az oda járó fiatalok igazi magyar emberekké válhatnak.
26 cikk 1/3 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.