2018. november 16., péntek, Ödön napja

Címke: audi

85 cikk 1/9 oldal

A dízelbotrány lerontotta az Audi üzleti számait

Több mint egymilliárd euró nyereségtől esett el az idei harmadik negyedévben az Audi német autógyártó a dízelbotrány nyomán kivetett tetemes bírság és az értékesítés visszaesése miatt.

Elektromos járművek az Audi Hungariától

Szijjártó Péter: tavaly az autóipar termelési értéke elérte a nyolcezer milliárd forintot, idén az év első hat hónapjában pedig hét százalékkal nőtt 2017-hez képest.

Elindult a Q3 sorozatgyártása az Audinál Győrben

Elindult az Audi Q3 második generációs modelljének sorozatgyártása Győrben, az első jármű kedden gördült le a gyártósorról, ezzel ötre nőtt a megyeszékhelyen gyártott modellek száma – tájékoztatta az Audi Hungaria Zrt. kedden az MTI-t.

Bővítette termékportfólióját az Audi Győrben

Elindult az úgynevezett mild-hibrid technológiával készülő négyhengeres dízelmotorok sorozatgyártása az Audi Hungaria Zrt.-nél, ezzel a vállalat növelte motorgyártása termékkínálatát – tájékoztatta a győri székhelyű járműgyártó az MTI-t.

A mi autóink: Audi, Mercedes, Suzuki

A magyar autógyárakból tavaly 500 ezer gépkocsi gördült ki, ezeket három gyárban állították elő. A jövőben a BMW is csatlakozik a fenti hármashoz.

Hazudik a program

Miközben mindenki azt gondolta, hogy a VW által gerjesztett skandalum lassan elcsitul, az Audi vezérigazgatójának letartóztatása újra lángra lobbantotta az ügyet.
85 cikk 1/9 oldal