2018. december 12., szerda, Gabriella napja

Címke: ÁSZ

194 cikk 1/20 oldal

Sikeresnek értékelik a korrupció elleni fellépést

Számottevő előrelépés történt a korrupció visszaszorításában, s ebben az oktatás mellett fontos szerepe volt az automatizált, személytelen ügyintézésnek – tájékoztatott Pintér Sándor.

Továbbra sem megfelelő két nemzetiségi önkormányzat gazdálkodása

Az Országos Örmény Önkormányzat továbbra is veszélyezteti a közpénzekkel való felelős, elszámoltatható és átlátható gazdálkodást, és az Országos Szlovák Önkormányzatnál is további intézkedések szükségesek a vagyon védelméért – állapította meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ) az intézmények utóellenőrzésénél.

Gyurcsányék szándékosan eltúlozzák a károkat

Ezek a pénzügyi iratok – mondja és rámutat egy kupacnyi kormos, de ép aktára Gyurcsány Ferenc azon a ­videón, amin a DK politikusai megtekintik a párt hétvégén kiégett irodáját.

Pozitív a tapasztalat a duális képzésről a felsőoktatásban

A duális képzésben részt vevő hallgatóknak jobb a tanulmányi eredményük, alacsonyabb a lemorzsolódási arányuk, jobb a munkamoráljuk és kedvezőbb a vállalati értékelésük az egy szakon tanuló társaikhoz képest az egyetemek megállapítása szerint – derült ki az Állami Számvevőszék (ÁSZ) friss elemzéséből.

Beszámoltatnák Vonát a pénzügyekről

A párt korábbi alelnöke közölte: szánalmasnak tartja, hogy Sneider Tamás, a Jobbik elnöke megfenyegette a párt két kilépett országgyűlési képviselőjét.
194 cikk 1/20 oldal