2018. november 18., vasárnap, Jenő napja

Címke: Apáti Bence

17 cikk 1/2 oldal

Vicc, ahogyan a Soros-blog tudósít

Van egy remek szovjet vicc. Sok egyéb mellett a viccmeséléshez sem értek, de azért időnként meg szoktam próbálkozni vele. Íme!

Apáti Bence: Nagy harcos, igazi fanatikus vagyok

Új portréműsort indít a Hír TV, Főhős címmel. Szerkesztőként bukkan fel ezúttal Losonczi Kata, míg Apáti Bence műsorvezetőként debütál. Vele beszélgettünk.

Jobbulást, Gábor!

Puzsért is meghívta statisztálni a one man show-jába Vona Gábor, aki készséggel alá is válaszolgatott Vonának, ha épp a Jobbik volt elnöke hagyta szóhoz jutni. (Nem, nem hagyta.)

Keménymag: A gender-téma túl van tolva

A Keménymagban is felmerült a kérdés, szükség van-e genderszakra. A műsor propagandistái, Apáti Bence, Ambrózy Áron, Jeszenszky Zsolt és Megadja Gábor többek közt erre keresték a választ.

Szégyelld magad, Alinda!

Hogy egy magát kulturális újságírónak tekintő televíziós személyiség is lesüllyedjen arra az alpári szintre, ahol cinkosan kikacsintva szoktak balettosozni, az egészen megdöbbentő.

Naivitás valódi versenyről beszélni

L. Simon azt feltételezi, hogy a szabályok előre tisztázottak, és ezeket együtt hoztuk, együtt tartjuk és tartatjuk be. Mi, jobb- és baloldali értelmiségiek. Hogy van konszenzus.
17 cikk 1/2 oldal