2018. november 17., szombat, Hortenzia, Gergő napja

Címke: amerika

450 cikk 1/45 oldal

Lazítana a szigoron a ciprusi elnök

Ciprus megosztottságát egy decentralizált szövetségi államszervezet kialakításával javasolta enyhíteni Nikosz Anasztasziadisz.

Új korszak következik az amerikai politikai életben

Visszatért Washingtonba a megosztott kormányzás, miután a demokraták megszerezték a képviselőházi többséget a november 6-i félidős választásokon; ezzel új korszak veszi kezdetét az amerikai politikai életben – vélték neves amerikai lapok politikai elemzői.

A másik valóság

Ő egy bunkó – mondta nekem kiváló amerikai barátnőm Donald Trumpról, hangsúlyozva, hogy bizony a demokraták vissza fogják szerezni az arizonai szenátori széket.

Trump gratulált a demokraták frakcióvezetőjének

Donald Trump amerikai elnök kedd éjjel telefonon gratulált Nancy Pelosinak, a demokraták képviselőházi frakcióvezetőjének a Demokrata Párt alsóházi győzelméhez.

Amerika és a félidős választások

Ezúttal a félidős választások során dőlhet el, hogy a két éve győzelemre jutott trumpi politikai fordulat korszaképítése folytatódhat-e az elkövetkezendő évtizedek Amerikájában.

Robbanó csomagok – manipulatív hadviselés?

Most a demokraták Amerikában valóban „mindkét oldal” felé szólhatnak, miután valakik a Clintonok, Soros György és más személyek részére robbanóanyagot tartalmazó postai csomagokat küldtek.
450 cikk 1/45 oldal